26 de febr. 2009

TALLER D'INVERTEBRATS

Els invertebrats son aquells essers vius que no tenen esquelet. Sovint als alumnes aquest tipus d'animals els fan angúnia i una mica de fàstic. Per tant va ser molt interessant poder veure'ls, tocar, agafar alguns i observar les seves característiques de ben a prop.
A la classe i per sobre de les taules van estar anèl.lids, un cuc gruixut i dur. Insectes, els de 6 potes, com l'escarbat. Aràcnids com l'escorpí i l'aranya que tenen més de 10 potes i que van ser els únics que no ens van deixar tocar.
Si voleu recordar algunes de les coses que vam aprendre podeu visitar la web que han fet uns alumnes d'una escola d'Osca. Cliqueu aquí

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest taller el vam fer a un institut que es diu Front Maritim. Ens ho vam passar tots molt bé i vam apendre moltes coses noves molt interessants sobre els animals invertebrats. La professora que estava a l´institut es deia Guadalupe, era una professora molt sàvia que savia un munt de coses més que nosaltres.
Javier 5è B

Anònim ha dit...

Jo també vaig fer aquet taller.
Ens van ensenyar molts invertebrats. per exemple un mil peus,uns escarabats,una tarantula..El senyor es deia Edgar.

Umar 5è B

Anònim ha dit...

Jo vaig fer aquet taller.
M'ho vaig passar molt bé!!!
Va veni un noi que es deia Edgar.Ens va ensenyar molts invertebrats com:la tarantula, dos escarabats, unes quantes larvas d'escarabats, un milpeus, un escorpí...
La tarantula es la que em va agradar més, era molt peluda i caminava tota la estona, cap a la dreta, cap a l'escerra, cap endavant, cap enrrera, en diagonal.

Anònim ha dit...

El taller d'invertebrats va ser nolt guai!! La Xenia es va amagar a sota d'una taula!! I saveu per que????
Dons perque va veure una TARÀNTULA!!!
Alex Villar i Nil - Ciclons

Anònim ha dit...

Quan l'Edgar va treure la taràntula,
ens vam haver de tapar les orelles perquè la Xènia va començar a cridar com una boja, i fins i tot es va posar a tremolar sota de la taula!!!