16 de nov. 2017

Els pares ens visiten!


En Volker, el pare del Pau Liebermann de 6è, i en Pau Martín, pare de l'Èric de 6è i de l'Ian de 4rt.,  ens han vingut a explicar coses ben diferents.
Per una part, en Volker, ens responia a les nostres preguntes sobre política, teniem ganes de saber com es viu aquest món des de dins. Ell ho sabia ja que, fa 4 o 5 anys, col·laborava amb un partit polític de Catalunya: anava, sobretot als plens del Districte de Sant Martí. Ens va explicar moltissimes coses i super interessants; ja que en sap molt. Crec que ha estat molt guai, pero sebretot vam aprendre moltes coses sobre la política.
 En Pau Martín, com que treballa a l'HP, ha vingut a explicar-nos coses sobre  les impressores,  pero sobretot les 3D. Hem baixat a l'aula d'informàtica i hem entrat a una web per  programar coses tridimensionals:tinkercard. Cadascú feia un petit projecte que després donàvem a en Pau i ell en l'acabava imprimint en 3D a la seva feins!!! Uns dies més tard els hem tingut tots a classe per repartir; va quedar súper xulo. 
Han sigut unes experiències super guai, i ens ho hem passat BOMBA!
Text creat per en Leon Caperdoni de 6è
En aquest link podeu veure les fotografies de les dues exposicions: 
https://photos.app.goo.gl/7BXHRKVjdkNHeVfz2