6 de juny 2018

Colònies cicle superior 2018


Els dies 30,31 de maig i 1 de juny les classes de 5è i 6è vam anar de colònies.
Quan vam arribar vam deixar les motxilles a un terreny i ens vam anar a jugar al bosc amb porteries i cistelles, de futbol i de bàsquet. Els monitors es van presentar, es deien Ferran, Sergi, Jordi i Clara.
Després de jugar, vam deixar les motxilles a les habitacions, a mirar-les i a deixar-ho tot preparat. A continuació, vam anar a dinar.
Per la tarda vam fer 3 activitats: una era una gimcana de localització d'unes fites en l'entorn, una altra era el escape room      (tractava d'una sala amb llum ultra violeta i havies de buscar pistes per sortir de la sala) i l'última era un bon bany a la piscina. Cada grup anava a una cosa diferent tota la estona, cada 45 minuts canviàvem de lloc, tot depenia del temps que trigava en sortir cada grup de la sala del escape room.
Després vam fer uns jocs de nit i ens vam anar a dormir a les 11:00h.
Al dia següent vam fer una excursió de tot el dia: vam pujar a un castell i vam fer una mini escalada. Vam menjar al castell, dinàvem  amanida de pasta de colors diferents i botifarra. Després, de camí de tornada,  vam fer una caminada per dins un riu, també ens hi vam remullar, vam acabar xops. Quan vam arribar a la casa vam anar a la piscina per torns  de les dues classes, 5è i 6è.
Ens vam posar guapos i guapes i vam anar a la disco, després de mitja hora els monitors tenien una sorpresa preparada per a nosaltres: ens van dur a tothom al escape room per pintar-nos amb colors fluorescents, ja que brillaven amb la llum ultravioleta.
A l'últim dia, vam fer tres grups: un era per tirar amb arc, l'altre era a la piscina i per últim el camp d'aventures (ponts penjant, tirolines...). Després ens vam tornar a banyar a la piscina, vam dinar, ens vam acomiadar de tota la gent de la casa i ja vam pujar a l'autocar per tornar a Barcelona.
Ens ho vam passar de fàbula, tot estava molt ben planificat i els monitors eren molt bons amb nosaltres, vam gaudir un munt!!!!
Text fet per la Cecilia Prieto de 6è
Podeu trobar un munt de fotos de les colònies en aquest link: