5 d’oct. 2018

La verema a Cicle Superior

Ahir dijous 4 d'octubre, cinquè i sisè va anar a Can Déu (Sabadell) a conèixer millor el treball de pagès, la verema i el procés de fermentació.
Quan vam arribar ens va atendre un monitor de la masia explicant-nos una mica allò que anàvem a fer. Però abans de tot era necessari fer un bon esmorzar.
Un cop esmorzats, van venir dos nois que es deien Pau i Sergi, ens van separar en dos grups. Un grup vam visitar la masia que tenia més de tres-cents anys. Vam veure totes les habitacions, la cuina, els estables i vam entrar a un museu on vam fer una activitat que consistia en conèixer tot el procés  per fer vi. Després vam veure les eines que es fan servir o s'utilitzaven al camp en aquesta feina.
Un cop vist tot, vam intercanviar les activitats i ara tocava veure les vinyes, conèixer els ceps i anar a premsar raïm per obtenir el most. Al final, vam tenir la sorpresa de poder veure la granja amb tots els seus animals: la vaca gegant, cabres, porcs, gallines, el cavall, un ase....
Per acabar, ens vam acomiadar dels dos nois, vam fer un bon dinar i  vàrem jugar fins l'hora de marxar.
Aquesta sortida ens va agradar molt ja que és un tema molt interessant i el que vam fer tenia molta relació amb el que estem fent ara a TAGA.
Text produït per en Nahuel i en Nil de cinquè
Fotos fetes per en Marc Bassi



Verema a Cicle Superior













1 comentari:

maite sanchez balcells ha dit...

Us felicito, trobo que està molt ben redactat.