21 de des. 2010

Arriba Halloween!!!!


Hi havia una vegada una escola en un poble molt gran. En aquella escola també hi havia una nena una mica trapella que es deia Helena. La mestra va dir que estava arribant Halloween i que haurien de fer una obra de teatre .

A cap nen li agradava fer teatre i tothom és va posar a cridar:
- Jo no vull fer teatre! Va dir l’Albert
- Jo tampoc! Va dir l’Helena .

La professora va dir perquè callessin que al final farien dos obres si no callaven i tothom va callar de cop. Quan va arribar a casa, l’Helena li va explicar tot a la seva mare i li va dir:
- Què bé no?

A l’endemà a l’escola van decidir el paper de cadascú i sabeu què? A ella li va tocar el paper de protagonista! Va pensar que el dia que haguessin de fer l’obra faria veure que estava malalta i així no aniria a l’escola.

Van anar passant els dies però a l’Helena li seguia sense sortir. El dia va arribar i ella va decidir fer veure que estava malalta perquè encara no se sabia el paper .

Quan és va despertar va dir l’Helena:
- Mama no em trobo gens bé i em sembla que no puc anar a l’escola...
- Doncs t’hauràs de quedar a casa i no podràs fer la obra. Va dir la mare.

L’Helena és va quedar al llit i va pensar que a la nit venia la seva família i si estava malalta no podria venir ningú. És va aixecar corrents del llit i va anar cap a l’escola. No sabia el paper i quan va arribar ja estaven a punt de començar. Es va canviar corrents i va sortir a l’escenari. És va concentrar molt i al final li va sortir.

A la tarda, després de l’escola va començar a venir gent de la seva família i la seva mare va preparar el sopar. Van sopar i quant van acabar el seu oncle va mirar per la finestra i va veure un cartell que posava: “Aquesta nit túnel del terror a la plaça del poble!”.

Van decidir anar, van recollir tot i van anar cap allà. Quan van arribar van fer cua per pagar i van entrar. l’Helena estava morta de por. Primer hi havia com una presó. A mida que anaven passant, sortia algun monstre i els perseguia. Més tard un esquelet també anava darrere d’ells.

Quan és va acabar van sortir i van tornar cap a casa. Van berenar i es van acomiadar. Al cap d’una estona tothom va marxar i es van quedar els pares de l’Helena a recollir.

L’Helena és va quedar adormida. Per sort a l’endemà tenia festa. Van passar els dies i tot va tornar a la normalitat.

Paula Flor

1 comentari:

gemma ruiz ha dit...

aquesta foto es molt divertida m`AGRADA molt.
pero tambe m`agraden els videos pero no se com es faaaaaaa