21 de des. 2010

El cementiri de por i encantat



Amb aquesta història del Junior segur que no podreu dormir a les nits!!!!!!!

Hi havia una vegada un noi que es deia Dany. El seu pare era pilot d’avions. Un dia de pluja, tot i que era molt fort i valent, va perdre el control del comandament i va tenir un accident. Van morir 126 persones.


A l’endemà va tornar el pare del Dany mort. Ràpidament el van portar a un cementiri que estava al costat de la casa on va ser enterrat. Però un mes més tard seria Halloween. Per aquesta raó van fer una festa pel pare del Dany.

Va arribar el dia i van sortir tots els morts del cementiri. En la festa tots els van veure i van intentar fugir. Era molt tard. Primer van matar l’amiga del Dany. En Dany es va amagar-se a les golfes. Va tancar la porta amb una clau. La seva mare també volia amagar-se però com estava tancada amb clau no va poder. També la van matar. Tots de la festa menys el Dany van morir.

Desprès d’un llarg temps, quan tenia 24 anys, es va casar i van tenir un fill. Cada any, per Tots Sants, portaven flors als seus amics i amigues i sobretot als seus pares. Desprès va tenir molta sort i es va convertir en un cantant famós. I així va continuar el Dany amb la seva nova vida: molt feliç i content.
FI

1 comentari:

Anònim ha dit...

ma agradat molt fer aquet conte i ma agrada molt.