22 de març 2011

DIARI PERSONAL

31/1/2011

Avui hem anat d’excursió. Jo no tenia moltes ganes perquè esta plovent. Quan hem arribat ens han comunicat que al final no aniríem i jo he exclamat: YUPI!! Però quan he arribat a classe, he vist que les taules estaven separades i he tingut un mal pressentiment... HI HAVIA UN CONTROL! En veritat era per demà i jo no me l’havia preparat. Tampoc havia escoltat a classe. Vaig posar el nom i al cap d’una hora no havia aconseguit fer res, així que ho vaig fer ràpid.


2/2/2011


Avui ens han tornat el control i no us imagineu que he tret, un -0! És la pitjor nota que he tret en la meva vida. Encara que conec un nen de la classe que ha tret un -1. És la pitjor nota perquè no ha fet res, ni ha posat el nom!!! Quan li he donat el control al meu pare m’ha dit que anés al llit i que no baixes ni per sopar. Aleshores he pensat que podia mirar la televisió però després el pare m’ha dit:

-També et quedes sense televisió durant una setmana.

He tornat a pensar que puc jugar a les consoles però el pare m’ho ha prohibit!!!


3/2/2011

Ahir va ser el dia més tonto i més horrible de la meva vida, un -0 en un control. Però avui serà molt millor. Primer per esmorzar tinc una xocolatina. A la tarda aniré al cinema a veure una pel•lícula en 3D. I per últim, demà no aniré al cole perquè marxo de viatge!!!


4/2/2011

Avui quan hem arribat a l’aeroport hem començat a buscar el nostre avió, però no estava. Teníem el vol a les 12:30h però s’ha endarrerit 3 hores i mitja. Quan hem entrat a l’avió ens han dit que anirem a la classe “business”. Jo m’he posat molt content. Ens hem assegut i en han preguntat si volíem veure una pel•lícula i jo he contestat que sí.

- Quina pel•lícula vol veure?
-Vull veure alguna una pel•lícula de James Bond.
Però la mare ha contestat:
- No aquestes pel•lícules son massa violentes.
- Si us plau... per una vegada ...
- D’acord, te la deixaré veure perquè es un dia espacial.

Jo m’he posat molt content. Quan hem arribat als Estats Units estava molt emocionat. Ja eren les 12 de la nit i quan hem arribat al l’hotel ja era la 1. Per cert, l’hotel era de 5 estrelles i era de luxe molt bo!!!


5/2/2011

Avui pel matí hem anat al bufet lliure i havia de tot.


6/2/2011

Ahir m’ho vaig passar molt be perquè vam anar a la piscina i al jacuzzi. Avui anirem a fer un volt per la ciutat i anirem a dinar!!!


10/2/2011


Avui tornarem a casa. M’ho he passat molt bé. Però quan hem anat a l’aeroport el vol havia estat cancel•lat. Jo vaig exclamar :
-Yupi!!!


14/2/2011


Ja hem tornat a casa però he tingut febre i no he podré anar al cole. Fins demà diari!

FÈLIX

1 comentari:

Aitana Teijeiro ha dit...

M`ha agradat moltissím!
Fèlix et vui dir una cosa: -Tens molta imaginació!!
Et feliçito per el teu treball del diari, Fèlix.