11 de juny 2018

Mares artistes

                 

La mare de l'Edith va vindre a fer-nos un taller sobre l'art egipci. Vam fer un papir i vam escriure-hi el nostre nom amb un plomí.
Per fer el papir primer vam agafar un plàstic i el vam tallar per la meitat. Llavors, vam agafar unes gases, les vam tallar i les vam posar sobre del plàstic. Tot seguit, vam barrejar cola blanca amb cafè per tal que quedés un papir semblant al dels egipcis. La cola blanca l'havies d'anar posant per tots els llocs per tal que quedés tot tacat. Finalment s'havia de deixar secar i ja tenies un papir com el dels antics egipcis.



Un altre dia va vindre la mare de la Mila. Ens va fer una presentació d'uns quants corrents artístics de l'art contemporani:  el dadaisme, el cubisme, etc.
Quan va acabar de fer la presentació, va repartir els trets característics d'alguns dels corrents principals als grups de les taules.
Llavors, amb revistes, pintures i molts materials vam crear una obra. Aquesta obra havia de  complir totes les normes bàsiques d'aquell corrent. 
Van sorgir unes obres d'art molt interessants!




També vam fer tallers artístics amb la mare del Quer i l'avi de l'Èric de 6è. Amb la mare d'en Quer vam fer maquetes d'esglésies Gòtiques i Romàniques i amb l'avi de l'Eric vam fer unes sessions molt interessants d'art abstracte amb figures geomètriques.





   Gràcies mares i avi!


Escrit per : Sara i Aina