8 de maig 2019

Museu i estadi olímpic

Ara fa una setmana vam anar al museu olímpic  de Barcelona. Quan vam entrar, un home que es diu Carles ens va fer de guia pel museu olímpic: vam veure el camí de la fama on  hi havia moltes petjades de diferents esportistes com per exemple en Marc Màrquez, Michael Jordan, Pau Gasol, etc.....
Vam estar en unes sales on hi havia fotos de llegendes de cada esport. Després vam anar a un lloc on hi havia una màquina on podies realitzar  exercicis per mesurar els teus reflexes, una altra per saber si ets més ràpid que la persona mes ràpida del món, també hi havia una paret per escalar i una sala de cinema!!!!
Durant tot el recorregut vam veure objectes únics relacionats amb els esports i les olimpíades, vam conèixer l'origen d'aquests jocs, la diferència entre els jocs olímpics i els paralímpics, l'evolució dels materials i, per acabar, ens vam endinsar una mica en la història revivint els jocs de la nostra ciutat.
Quan vam acabar del museu, vam anar a l'estadi olímpic i allà el vam observar, vam conèixer la seva història i ens van explicar  que durant unes temporades el RCD Espanyol va jugar en aquell camp i que, sorprenentment, també va ser un espai per rebre i allotjar immigrants i/o refugiats.
Va ser una experiència molt divertida!!!
Text creat per en Nicolás i en Marc de cinquè
Museu olímpic