12 de maig 2019

Flic Flac Circ 2019

 El dia 9 de maig, els i les alumnes de cinquè vam fer l'actuació del Flic Flac Circ. És una activitat relacionada amb les acrobàcies, dansa i música. Participen més de 900 nens i nenes repartits amb més de 40 escoles. Hem estat treballant tot l'any a les classes d'educació física amb la Marta per preparar-nos per aquesta activitat.
 Vam anar cap a Sant Andreu a les 11:00 perquè teníem l'assaig general a les 13:15h durava mitja hora. A les 16:15h ja fèiem l'actuació definitiva.
 Entre mig, vam dinar en un parc molt gran i molt bonic que es diu Parc de la Pegaso; tenia una muntanya envoltada d'aigua i amb diferents ponts per passar-hi, però en aquell moment, el parc estava en obres.
Ens vam fer un tip de canviar-nos de roba abans i després de l'assaig i de l'actuació, van ser moments de molt nervis però, finalment, tot va sortir molt bé.
Aquesta any el tema del Flic Flac era l'aigua, per això nosaltres anàvem de color blau i portàvem globus grisos, blancs i blaus al cap, segons l'estat de la matèria que representàvem.
Tot això no hagués sortit bé sense l'ajuda de les nostres mares a l'hora de confeccionar la vestimenta i de la Marta per crear tot l'espectacle...
Moltes gràcies!!!!!
Text elaborat per la Inés i l'Adrián de cinquè

Aquí podeu veure un muntatge d'aquell dia: